Døre i plast

Står du og skal købe nye døre? Det kan være svært at se forskel på om en dør er af komposit eller af træ. Kompositdøre er ofte at foretrække frem for trædøre, da de er mere miljørigtige samtidigt med at de er meget kraftige og vejrbestandige. Ved valget af kompositdøre får du en dør, der indebærer en høj isoleringsevne og som samtidig er vedligeholdelsesfri.

Det kan være svært at vælge døre, da de har stor signifikant for husets funktionalitet og sammensmeltning af de forskellige huselementer. Facadedøren er en del af de elementer som besøgende ser først og dermed med til at skabe et billede af hvad de kan forvente, når de træder ind i huset. Hos os fås derfor facadedøre i flere forskellige design, materialer og farver, så du kan finde den dør som passer bedst til dit hus.

Med design i plast som sparringspartner kan vi sammen finde den dør, som passer bedst til dig. Da der ikke findes standardmål på elementer indenfor denne branche, kan du være helt sikker på at vi tilpasser netop dine mål, så de macther til dine ønsker.

Foruden facadedøre er vi også specialister indenfor skydedøre og terrassedøre. Vi gør en dyd ud af, at du får valgt den helt rigtige dør til dit hus, så ring endelig ind til en uforpligtende snak og lad os sammen finde den bedste løsning.